Digitaalisen markkinoinnin AI-assistentti

Ota tekoäly markkinoinnin tueksi

Digimarkkinointi on kokonaisuus. Dashboan kanssa saat yhdellä alustalla konkreettisia toimenpide-ehdotuksia niin maksetun mainonnan, hakukoneoptimoinnin, konversio-optimoinnin sekä sosiaalisen median mainonnan kehittämiseksi. Dashboan tekoälyjärjestelmä tutkii väsymättä sivustoasi, markkinointiasi, kilpailijoitasi ja näkyvyyttäsi. Lisäksi Dashboan avulla seuraat jokaisen tehtävän tuottamaa kehitystä.

SEO

Hakukoneoptimointi 5x tehokkaammin

Hakukoneoptimointi on digitaalisen markkinoinnin peruspilari, jonka tulokset kestävät pitkään ja tuottavat jopa vuosien ajan. Dashboa tutkii automaattisesti optimoitavan sivuston hakukonenäkyvyyden kannalta oleellisten osa-alueiden kehitystä ja kertoo tarkalleen miten kehität sivustoasi aina oikeaan dataan perustuen

Sisältö

Uniikkia sisältöä oikeaan paikkaan

Sisältö on merkittävä osa toimivaa verkkosivua. Dashboan avulla luot uniikkia sisältöä minuuteissa juuri niistä aiheista, joissa sillä saadaan maksimaalinen tulos.

  • Automaattinen AI pohjainen sisällöntuotanto 27 kielellä
  • Dashboan automaattinen järjestelmä kertoo mistä sisältöä luoda
  • Tunnista mikä sisältö toimii ja mikä ei.

PPC

ADS mainonta uudelle tasolle

Dashboa tutkii jatkuvasti maksetun mainonnan tehoa ja etsii kehityskohteita. Tutustu myös ADS visualisation -työkaluun, jolla näet yhdellä silmäyksellä mitkä kampanjasi tuottavat tuloksia ja mitkä kaipaavat vielä muokkaamista. Muokkaa mainoksia ja avainsanoja suoraan Dashboan käyttöliittymästä.

Some

Postaukset AI:n avulla

Sosiaalisen median postaukset toimivat, jos niissä on hyvä idea ja koukuttava sisältö. Dashboan avulla saat muutamalla klikkauksella valmiita postausideoita, jotka voit lähettää Facebookkiin tai Instagramiin suoraan Dashboasta. Valitse julkaisuhetki helposti Dashboan kalenterista.

Lite
129 €/kk
30 AI tekstiä kuukaudessa
1 Käyttäjä
2 Projektia
Tehtävät
200 Hakusanaa
Hakukoneoptimointi
PPC

SUOSITUIN

Growth
249 €/kk
150 AI tekstiä kuukaudessa
4 Käyttäjää
10 Projektia
Tehtävät
1000 Hakusanaa
Hakukoneoptimointi
PPC
Professional
699 €/kk
9999 AI tekstiä kuukaudessa
20 Käyttäjää
20 Projektia
Tehtävät
1000 Hakusanaa
Hakukoneoptimointi
PPC
Custom
Sovitaan €/kk
9999 AI tekstiä kuukaudessa
Rajaton käyttäjämäärä
Rajattomat projektit
Tehtävät
10000+ Hakusanaa
Hakukoneoptimointi
PPC