Digital marketing specialistiksi Dashboalle!

Haluatko olla mukana muuttamassa digitaalisen markkinoinnin maailmaa?

Kiinnostaako viimeisin teknologia, todellisen lisäarvon tuominen asiakkaille, kiinnostava ja kehittyvä ohjelmisto ja rento sekä mukava työilmapiiri?

Dashboa etsii nyt digital marketing specialisteja osaksi kasvuamme! 

Tehtävät koostuvat Dashboan oman markkinoinnin kehittämisestä, asiakkaiden auttamisesta, asiakkaiden kampanjoiden kehittämisestä ja asiakassuhteiden ylläpidosta.

Asiakkaita löytyy aina digimarkkinointitoimistoista eri kokoisiin yrityksiin. Yhdistävä tekijä asiakkaillamme on tarve saavuttaa tuloksia digitaalisessa markkinoinnissa mahdollisimman tehokkaasti.

Toimisto keskellä Tamperetta, Finlaysonin alueella

Meillä voi työskennellä siisteissä toimitiloissamme Tampereen Finlaysonilla. Toimistotilat sijaitsevat Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella, mutta tarpeen mukaan voit työskennellä osittain etänä. 

Tampereella työskentelee myynti ja markkinointiporukkaa, sekä viikottain tapaamme koko Dashboa tiimin kanssa.

 

Mitä Digital marketing specialistin työ on Dashboalla?

Digital marketing specialistina huolehdit asiakkaiden kasvusta ja varmistat että he saavat kaiken irti Dashboan käytöstä.  Lisäksi huolehdit tiimin kanssa Dashboan oman markkinoinnin kehittämisestä ja testaamisesta. Oma osaamisesi pääsee myös osaksi itse tuotteen kehitystä, jota pääset seuraamaan aitiopaikalta.

 

 

Mitä työssä menestyminen edellyttää

Ensisijaisesti oleellisinta on hyvä asenne ja riittävä osaaminen, mutta muutamat asiat antavat parhaat eväät menestymiseen.

Halu kehittää digitaalista markkinointia

Oleellisinta on ymmärrys digitaalisesta markkinoinnista ja aktiivinen asenne!

Työ vaatii aktiivista ja reipasta otetta ja vahva myynnillinen lähestymistapa auttaa luomaan tuloksia.

Korkeakoulututkinto (esim tradenomi) antaa hyvän pohjan menestymiselle tehtävässä.

 

Ymmärrys digitaalisen markkinoinnin tulevaisuudesta

Digitaalisen markkinoinnin termeistä hakukoneoptimointi, Google ADS mainonta ja sosiaalisen median mainonta tulevat vastaan tässä työssä päivittäin. Sinun ei tarvitse olla digimarkkinoinnin huippuosaaja, mutta sinun on oltava valmis kehittämään osamistasi

Englannin ja suomenkieli

Dashboalla työskentelee kansainvälinen tiimi, siksi pääasiallinen kommunikaatiokielemme on englanti. Asiakkaat ovat pääasiassa suomalaisia, mutta työtä tehdään myös Englanniksi. Kaikki kielitaito on eduksi, vaikka pääasiallinen kohdemarkkina onkin Suomi.

Parasta Dashboalla

Dashboalla työskentely on mukavaa, mutta myös palkitsevaa.

Mahdollisuus olla kehittämässä digimarkkinoinnin muutosta

Dashboalla kehitämme ratkaisuja, joiden avulla kuka vain voi olla digitaalisen markkinoinnin huippuosaaja. Dashboaa kehitetään yhdessä, joten pääset olemaan mukana muokkaamassa Dashboasta vieläkin parempaa.

Kilpailukykyinen palkkaus

Uskomme, että hyvät tekijät ansaitsevat reilun palkan työstään. Laitan palkkatoive mukaan hakemukseesi.

Rento ilmapiiri

Meillä painetaan hommia kovalla tahdilla, mutta hyvällä mielellä. Voit itse vaikuttaa työpäivien kulkuun ja rakenteeseen.

Kysy lisää ja laita hakemusta!

Laita viestiä tuomas.laitinen@dashboa.com, laita viestiä chatissa (ollaan paikalla) tai soittele 045 133 2012 ja kysy lisää. Työt alkaa heti kun sopiva hakija löytyy!