Dashboan tiimi ja tarina

Dashboan tiimissä löytyy niin digimarkkinoinnin, ohjelmistokehityksen kuin myynninkin ammattitaitoa. Ota yhteyttä tai tule poikkeamaan toimistollamme Tampereen Finlaysonilla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tiimien vetäjät

DASHBOAN TARINA

Vuoden 2020 lopussa tuijotin valtavaa Google Sheetiä, jonka olin täyttänyt datalla monista eri tietolähteistä. Tiedot, kuten hakumäärät, termit, trendit, klikkihinnat ja kilpailijadatat sun muut. Ihan vain nimetäkseni muutamia.

Salaisten laskukaavojeni avulla sain parhaat dataan perustuvat ideat sivujen tai mainosten mahdollisista parannuksista. Ainoa ongelma oli, että sheetsin täyttäminen kesti tunteja tai päiviä, ja kesti vuosia kun ylipäätään opettelin tekemään koko sheetsin…

Aloin sitten miettimään, että voisiko tän kaiken automatisoida jotenkin. Niin, että kaikki jo käyttämäni aika voitaisiin antaa takaisin muille digimarkkinoijille.

Ja näin otettiin Dashboan ensimmäiset askeleet. Ensimmäisestä päivästä lähtien visiomme oli luoda ohjelmisto, joka voi tehdä muutakin kuin vain visualisoida dataa. Tavoitteemme on aina ollut olla ohjelmisto, joka itse asiassa tekee suurimman osan digitaalisesta markkinoinnista käyttäjän puolesta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan matkallemme tekemään digitaalisesta markkinoinnista jälleen reilua!